Oavsett om du fotograferar hundar, hästar eller himlafenomen kan du enkelt visa dina bilder på din egna personliga webbplats.

Med en webbplats hos SimpleSite kan du komma igång på ett ögonblick med bara några fåtal klick, och det är så enkelt att alla klarar det.

På några få minuter kan du alltså komma igång med din egen proffsiga fotowebbplats. Du kan även upprätta en webbshop, en blogg eller något helt annat. Det är bara din fantasi som sätter gränserna.

Möjlighet för egen domän och e-post

Ett SimpleSite Basic-abonnemang ger dig möjlighet att skapa en egen webbplats med 15 sidor, 300 bilder, 600 sekunders video och 5 produkter i din egen webbshop.

Som Basic-abonnent får du alltså en webbplats med url:en dittnamn.SimpleSite.com. Dessutom visas reklam på gratisversionen.

Om du behöver mer utrymme eller vill ha ditt eget domännamn, kan du uppgradera till ett SimpleSite PRO-abonnemang. Då slipper du också reklam.

Med PRO-abonnemang kan din webbplats med andra ord få ett personligt domännamn som www.mittnamn.se – och så kan du även skapa fem mejladresser i stil med [email protected]

Få rabatt på PRO-abonnemang

Med ett Pro-abonnemang får du även obegränsat med utrymme på webbplatsen, så att du kan visa alla bilder som du vill.

Som prenumerant på Bonnier Digital FOTO får du den första månadens PRO-abonnemang för bara 9 kronor. Det enda du behöver göra är att ange ditt prenumerationsnummer när du skapar ditt konto.

Som prenumerant på Bonnier Digital FOTO får du dessutom rabatt på SimpleSites normala priser och betalar därför bara 94 kronor för en månad, 267 kronor för 3 månader eller 795 kronor om året för din egen webbplats med obegränsat utrymme ditt eget domännamn samt 5 personliga e-postadresser.

Så kommer du igång med din personliga webbplats

  • Du kommer direkt till sidan där du skapar ett konto hos Simplesite via den här länken.
  • Nu ska du välja vilken typ av webbplats du vill ha. Välj t.ex. Fotografi.
  • Nu har du möjlighet att välja mellan en rad olika mallar som du sedan kan anpassa efter önskemål.
  • När du har valt en mall ska du skriva in namnet som du vill använda för din webbplats. Klicka på OK och ange sedan ett lösenord.
  • Nu ska du ange en e-postadress där SimpleSite kan kontakta dig om du t.ex. glömmer ditt lösenord. Klicka på OK.
  • Välj om du vill fortsätta med en gratisversion eller om du vill skapa ett PRO-abonnemang för 9 kronor.
  • Sedan är det bara att lägga till text och bilder, ändra färg o.s.v. Användargränssnittet är enkelt, så du kan lätt och snabbt få upp innehåll på din webbplats.
  • Under konto och hjälp och support kan du få steg-för-steg-guider till hur du kommer igång med din webbplats, och du kan även ta kontakt med SimpleSites kundtjänst. Hoppla – på bara några få minuter är du ute på nätet och redo att visa dina bilder för hela världen.