Förutom själva tidningen ingår också en digital version av de senaste 12 numren av Bonnier Digital FOTO som du kan läsa närhelst du känner för det. På så vis får du även glädje av de senaste numren av tidningen som redan har utgivits.

Det är lätt att växla mellan de tillgängliga tidningarna och hitta exakt guiden, testet eller recensionen som du behöver.

Massor av digitala tidningar

Den nya onlinetjänsten WYPE samlar också alla dina favorittidningar på en och samma plats, så att du kan läsa dem var du än är.

Du som prenumererar på Bonnier Digital FOTO kan köpa till obegränsad åtkomst till alla tidningar på Wype, bland annat Illustrerad Vetenskap, Historia, Sköna Hem, I FORM, Teknikens Värld, med flera för bara 69 kronor i månaden.

Om du inte prenumererar på Bonnier Digital FOTO, kan du också få åtkomst till Wype. För icke-prenumeranter kostar det bara 119 kr i månaden för att få åtkomst till alla tidningarna i Wype, och hela familjen kan också dra nytta av abonnemanget samtidigt.

Ditt Wype-abonnemang kan nämligen användas på 5 enheter.

Så använder du Wype

Det är gratis att ladda ner appen WYPE till din mobil eller surfplatta i App Store och Google Play.

Du kan även använda WYPE från datorn på wypemagazine.se. När du har laddat ner appen har du alltid massor av trevlig läsning till hands.

Klicka här och testa Wype i två månader for 0 kronor – helt utan förpliktelser.

Se en video om WYPE: