Kamerainsatsen sätts fast med remmar och kardborrband inne i ryggsäcken.

2 snabba om Think Tank Photo SpeedTop 20 Backpack + Stash Master S

På sidan finns en ficka för en powerbank, och tack vare speciella hål kan man dra laddningskabeln till facket upptill där telefonen kan förvaras.

Nedtill finns ett fack för det medföljande regnskyddet. Här kan man även lägga det avtagbara höftbältet. Det är dock krångligt att ta på och av.

Inledning

Namnet SpeedTop syftar på att det går snabbt att öppna det övre facket i denna ryggsäck från amerikanska Think Tank. Den övre luckan är nämligen magnetisk, vilket gjorde att vi enkelt kunde öppna den med en hand och stänga den genom att helt enkelt fälla tillbaka den. Det är enkelt, elegant och snabbt. I osäkra miljöer kan man säkra luckan med krokar som dras upp från axelremmarna. Därmed blir det svårt för obehöriga att öppna ryggsäckens överdel när man bär den på ryggen.

I det övre facket ryms en tröja eller liknande, och det finns även två dragkedjeförsedda fickor för kablar, filter, rengöringsdukar och liknande. Från öppningen upptill kan man även packa ner en bärbar dator på upp till 16 tum och en surfplatta i ryggsäcken.

Detta innehåll är endast för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att få tillgång
Är du inte prenumerant? Få full tillgång till Fördelszonen för bara 29 kr.
  • Ladda hem gratis e-böcker som gör dig till en bättre fotograf
  • Få fri tillgång till alla videokurser i Lightroom, Photoshop och Elements.
  • Se lärorika videor om kamerainställningar och fototeknik.
  • Ladda ned gratis program och justeringar för bildbehandling.
  • Få tidningen hem i brevlådan.