Din webbläsare behöver uppgraderas. Den här webbplatsen stöder tyvärr inte äldre webbläsare.
I den här e-boken guidar vi dig till bättre bilder av naturens vilda djur, oavsett om du är nybörjare eller erfaren naturfotograf. Hämta e-boken här.
Vårt stora fågelfotopaket från 2020 blev mycket populärt, så nu har vi tagit fram en ny version med e-bok, fickguide och en artikelserie, så att du kan ta snygga foton av fåglar.
I den här e-boken guidar vi dig till inställningar för både sittande och flygande fåglar, och vi visar hur du kan fotografera utan att bli upptäckt.
När vulkanen Fagradalsfjall på Island fick utbrott packade den tyske fotografen Oliver Schwenn kamera och drönare. I den här videon kan du se filmen han skapade av händelsen.
Här kan du läsa och hämta artiklar från serien ”Årets gång i fotogömslet”.
Vi har varit ute och fotograferat fåglar, och i den här videon får du se hur vi ställde in kameran och hur vi bildbehandlade efteråt.
Få en översikt över 20 av Nordens unika övervintrande fåglar. Se var du hittar bland annat jaktfalk, sidensvans, domherre och snösparv i denna guide, som du kan spara på surfplattan, mobilen eller datorn.
I den här guiden kan du se hur du kommer nära de flygande motiven för att fotografera dem i trädgården, ute i naturen och i flykt. Du får även översikt över fotogeniska fåglar som du kan fotografera nu.
Se hur du kommer nära fåglarna och få tips om de bästa kamerainställningarna i vårt stora paket för fågelfotografen. Bland annat ingår en fickguide som du själv kan skriva ut.
Bonnier Digital FOTOs chefredaktör Klaus Nygaard har varit på Island, och i denna film får du se bilder och videoklipp från den imponerande naturen.
Vi har varit i Norge för att fotografera örnar och andra rovfåglar, och i den här videon berättar vi om hur vi fick möjlighet att fotografera havsörn, kungsörn och duvhök.
Vi har satt samman en översikt över var du har goda möjligheter att hitta några av de mest intressanta djuren i den nordiska naturen.