Våra experter har satt ihop ett unikt paket som är sprängfyllt med guider, tips och instruktioner som hjälper dig att få ut det allra bästa av naturens skönhet. Paketet innehåller en fickguide, en e-bok, en översikt över bra fotoplatser och 12 videor.

Se även vårt stora paket för fågelfoto

Här ser du vad som ingår i paketet.

Fickguide för landskapsbilder

Du får en guide med tips och kamerainställningar för landskapsfoto som du kan spara på din dator, surfplatta eller mobil. Fickguiden är i kreditkortsformat, så den passar perfekt i både plånboken och fotoväskan. Allt du behöver göra är att skriva ut guiden på A4-papper, klippa ut den och vika ihop den.

Se fler fickguider här

E-bok: Guide till landskapsfoto – 2021

Vår stora e-bok om landskapsbilder var en av de mest populära e-böckerna under 2020. Nu kommer en uppdaterad utgåva med nya artiklar, nya prylar och fler tips som hjälper dig att ta fantastiska foton i naturen.

Översikt: De bästa fotoplatserna för vattenlandskap

Vatten gör sig utmärkt på landskapsbilder, och i denna översikt får du tips på de bästa platserna att fotografera denna typ av landskap. Vi har letat upp platser i hela landet, så att du inte behöver åka alltför långt.

Videor: Se hur naturfotografen jobbar

Du kan också ladda ner 12 videor där naturfotografen Morten Hilmer fotograferar landskap och vild natur i Finland. Samtidigt passar han på att berätta om sin fotoutrustning och ger goda råd om komposition och kamerainställningar. Videorna utgör tredje säsongen av Bonnier Digital FOTOs serie "Seasons", där du kan följa Morten Hilmer när han fotograferar naturen i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Läs om hur du ställer in kameran på bästa möjliga sätt i e-boken "Få ut det bästa av din kamera"

Detta innehåll är endast för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att få tillgång
Är du inte prenumerant? Få full tillgång till Fördelszonen för bara 29 kr.
  • Ladda hem gratis e-böcker som gör dig till en bättre fotograf
  • Få fri tillgång till alla videokurser i Lightroom, Photoshop och Elements.
  • Se lärorika videor om kamerainställningar och fototeknik.
  • Ladda ned gratis program och justeringar för bildbehandling.
  • Få tidningen hem i brevlådan.