Som fotoentusiast är bröllop och andra familjefester ett perfekt tillfälle att ta massor av roliga, intressanta och snygga bilder. Dessutom får du en publik för bilderna, i och med att övriga gäster säkert också vill se dina resultat.

I den här 34 sidor långa guiden har vi samlat en rad artiklar och bröllops- och festbilder, så att du är redo att få ut det bästa av den stora dagen med din kamera.

>Du som prenumererar kan också ladda ned vår stora e-bok om hur du tar bättre landskapsbilder

Så tar du perfekta gruppfoton

I e-boken går vi igenom förberedelser, utrustning och bildbehandling, och så får du massor av tips på hur du tar officiella bröllopsbilder, gruppfoton, bilder av gäster som håller tal och mycket mer. De många tipsen kan utöver bröllop naturligtvis även användas vid, födelsedagar, studentfiranden och andra festliga tillfällen.

I e-boken får du översikt över allt som du behöver komma ihåg från veckan innan bröllopet äger rum tills festen är på väg att ta slut, så att du kan täcka hela begivenheten på bästa sätt, samtidigt som du själv har roligt.

I boken får du tips från erfarna bröllopsfotografer – bland annat till kamerainställningar och hur du får brudparet att se ut så bra som möjligt i alla omgivningar. Vi tipsar bl.a. om säkra inställningar som gör att du bara behöver koncentrera dig på att fånga rätt ögonblick.

>Prenumererar du inte på tidningen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få en e-bok utan kostnad

Hjälp till vackra bröllopsfoton i Lightroom

Du får även tips på poser som du kan arrangera brudparet i, och så kan du läsa en intervju med en av världens mest berömda bröllopsfotografer som till och med har fått en särskild fototeknik upkallad efter sig.

I e-boken tipsar vi också om utrustning. Du kan bl.a. se vilka objektiv som lämpar sig för att fånga det festliga tillfället.

Du får en kurs i Lightroom där vi går igenom alla de viktiga inställningarna som ger dig korrekt exponering, massor av detaljer och perfekta färger i bilderna av brudparet och gästerna.

E-boken är i pdf-format, så du kan ladda ned den och läsa den på datorn, surfplattan och mobilen.

Detta innehåll är endast för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att få tillgång
Är du inte prenumerant? Få full tillgång till Fördelszonen för bara 29 kr.
  • Ladda hem gratis e-böcker som gör dig till en bättre fotograf
  • Få fri tillgång till alla videokurser i Lightroom, Photoshop och Elements.
  • Se lärorika videor om kamerainställningar och fototeknik.
  • Ladda ned gratis program och justeringar för bildbehandling.
  • Få tidningen hem i brevlådan.