I våra nya fickguider hjälper vi dig att få ut mesta möjliga av norrsken, bröllop, djur i naturen, blixtar och landskap med vatten. Varje fickguide är i kreditkortsstorlek, så att du kan skriva ut, klippa ut och lägga dem i plånboken eller fotoväskan. På framsidan hittar du kamerainställningar som du kan använda som utgångspunkt, och på baksidan får du tips på hur du tar bättre bilder av motivet.

Här får du följande fickguider.

Fickguide för bröllopsfoton Här hittar du våra rekommenderade grundinställningar och tips för både förberedelser och fotografering av bröllopsfoton.

Fickguide för djurfoton I den här fickguiden hittar du våra rekommendationer för slutartider vid fotografering av djur och tips om hur du undviker att skrämma bort djuren.

Fickguide för blixtar i åskväder I den här fickguiden får du tips som hjälper dig att fota de svårfångade blixtarna. Se även våra rekommendationer för kamerainställningar.

Fickguide för norrsken I den här fickguiden får du bland annat ett tips som hjälper dig att fota så mycket som möjligt av norrskenet när det dyker upp. Vi hjälper också till med kamerainställningarna.

Fickguide för vattenlandskap Den här fickguiden innehåller bland annat tips om utrustning som hjälper dig att ta bättre bilder av vattenlandskap. Du får även våra rekommenderade inställningar.

>Du hittar fler fickguider här

Detta innehåll är endast för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att få tillgång
Är du inte prenumerant? Få full tillgång till Fördelszonen för bara 29 kr.
  • Ladda hem gratis e-böcker som gör dig till en bättre fotograf
  • Få fri tillgång till alla videokurser i Lightroom, Photoshop och Elements.
  • Se lärorika videor om kamerainställningar och fototeknik.
  • Ladda ned gratis program och justeringar för bildbehandling.
  • Få tidningen hem i brevlådan.