Photoshop ger närmast oanade möjligheter att lyfta dina bilder till nya höjder. Du kan göra allt från precisa justeringar av färger och ljus till galna manipulationer.

I den här e-boken får du flera steg-för-steg-guider som hjälper dig genom bildbehandlingen. Vi lär dig allt från att räta upp en sned horisont till att lägga in dimma som skapar stämning i en bild.

Se även: Läs alla de senaste recensionerna av fotoutrustning och se våra testbilder tagna med kameror och objektiv här.

Vi visar också hur du kan piffa till ett landskap i Photoshop, så att det blir mycket mer inbjudande att titta på. Bilden nedan är en av dem vi lyfter i programmet. Till vänster ser du originalbilden och till höger vår justerade version. Du kan dra i strecket i mitten för att se mer av de två bilderna.

Vi hjälper dig också att få snyggare porträtt, spektakulära solnedgångar och mycket mer. I e-boken får du även 50 användbara tips som gör att du jobbar snabbare och ger dig ännu bättre resultat i programmet.

E-boken är i pdf-format. Du kan spara den på datorn, surfplattan eller mobilen. Vi har dessutom gjort e-boken särskilt läsvänlig när du använder den på mobilen och surfplattan.

Detta innehåll är endast för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att få tillgång
Är du inte prenumerant? Få full tillgång till Fördelszonen för bara 29 kr.
  • Ladda hem gratis e-böcker som gör dig till en bättre fotograf
  • Få fri tillgång till alla videokurser i Lightroom, Photoshop och Elements.
  • Se lärorika videor om kamerainställningar och fototeknik.
  • Ladda ned gratis program och justeringar för bildbehandling.
  • Få tidningen hem i brevlådan.