VSDC Video Editor Pro

Operativsystem: Windows

Abonnemang på programmet i ett år utan extra kostnad

Kan hämtas fram till 9 juli 2021

VSDC Video Editor Pro är ett både avancerat och användarvänligt videoredigeringsprogram för Windows med mängder av funktioner och proffsiga effekter. Här kan du skapa färdiga filmer av klipp som du filmat med systemkameran eller mobiltelefonen.

Enligt vårt avtal med utvecklaren får du som prenumererar på Bonnier Digital FOTO ett helt års abonnemang på programmet. Det kostar normalt 25 dollar, motsvarande cirka 210 kronor.

>Stort paket: [Så tar du fantastiska foton i den blå timmen] (https://fordelszonen.digitalfotoforalla.se/fotografering/sa-far-du-fantastiska-foton-i-den-bla-timmen)

Med programmet kan du korrigera färger, ljushet, vitbalans och mycket mer i dina filmer. Du får tillgång till många av de funktioner som finns i bildbehandlingsprogram. Du kan naturligtvis sätta ihop dina filmklipp med övergångar, lägga till en speakerröst, infoga text och mycket mer.

Programmets så kallade Wizard gör det ännu enklare. Här väljer du bara de klipp du vill sätta ihop genom att trycka på Add files, efter det kan ändra om på ordningen och göra imponerande övergångar mellan dina klipp.

Du hittar Wizarden genom att klicka på Blank project i startfönstret och väljer därefter Run Wizard uppe till vänster.

Bland de proffsiga och avancerade effekterna i Pro-versionens finns möjligheten att stabilisera skakiga bilder eller byta ut bakgrunden om du har filmat mot en grön bakgrund.

De färdiga filmerna kan du spara i hög 4K-upplösning, och du kan välja mellan en mängd olika format anpassade för exempelvis sociala medier eller mobilen.

Detta innehåll är endast för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att få tillgång
Är du inte prenumerant? Få full tillgång till Fördelszonen för bara 29 kr.
  • Ladda hem gratis e-böcker som gör dig till en bättre fotograf
  • Få fri tillgång till alla videokurser i Lightroom, Photoshop och Elements.
  • Se lärorika videor om kamerainställningar och fototeknik.
  • Ladda ned gratis program och justeringar för bildbehandling.
  • Få tidningen hem i brevlådan.