Skylum Luminar 4

Operativsystem: Windows och Mac

Fullversion utan tidsbegränsning

Kan hämtas fram till 1 april 2022

Med Luminar 4 blir det riktigt roligt att justera bilder. Programmets artificiella intelligens gör det nämligen extremt enkelt att få bra resultat. Du behöver till exempel bara dra i några reglage, så analyseras och justeras färger, ljus och kontrast. Du kan även använda en särskild funktion som använder artificiell intelligens för att få fram mer struktur i dina bilder. De intelligenta funktionerna i Luminar 4 ger alltså mycket bättre resultat utan att du behöver tänka på vad som behöver justeras.

Hämta vår e-bok som ger dig snygga foton i svartvitt

Tack vare vårt samarbete med Skylum kan du som prenumererar på Bonnier Digital FOTO få en exklusiv fullversion av Luminar 4 som du kan använda hur länge du vill. Du behöver bara registrera dig hos Luminar. Längre ner på den här sidan kan du se hur du får din version.

Byt ut himlen med några få klick i Luminar 4

Programmet kan mycket mer än att förbättra ljus, kontrast och färger. Den artificiella intelligensen kan nämligen hitta alla ansiktsdrag i ett porträtt, så att du enkelt kan släta ut huden, göra ögonen vitare eller läpparna mer markanta. Du behöver bara dra i ett reglage. Luminar 4 kan till och med hitta himlen i en bild, så att du – utan att göra markeringar först – kan byta ut den mot en av programmets egna.

Utöver alla roliga och intelligenta funktioner är Luminar 4 även ett fullödigt bildredigeringsprogram med råkonverterare och många av de möjligheter att justera ljus, kontrast, skärpa, brus och färger som du hittar i andra program, och du får dessutom lättare organisering.

Video: Kom i gång med Skylum Luminar 4

I videon nedan visar vi hur du använder programmet och går igenom några av alla de smarta funktionerna. Du kan bland annat se hur du snabbt och enkelt byter ut en himmel och förbättrar ett porträtt.

Så här får du din fullversion av Luminar 4

Klicka på knappen "Hämta Luminar 4" längst upp på den här sidan, så kommer du till Skylums webbplats. Här anger du ditt namn och din e-postadress och klickar på Submit. Sedan får du ett e-postmeddelande där du bekräftar att du vill ta emot nyheter från Skylum.

Slutligen får du ett e-postmeddelande med en länk där du kan ladda ned programmet till Mac eller Windows. I det här e-postmeddelandet hittar du också din aktiveringskod som du ska använda när du installerar programmet.

Under installationen anger du din e-postadress och klickar på Start Luminar 4. Klicka sedan på Activate och ange din e-postadress och aktiveringskod som du fick skickad till dig via e-post. Klicka på Activate.

Om du inte får några e-postmeddelanden kan du kontrollera mappen för skräppost eller andra mappar i e-postprogrammet. De kan t.ex. hamna i mappen för spam. Du kan också använda e-postprogrammets sökfunktion och söka på ”Skylum” för att hitta mejlet.

Detta innehåll är endast för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att få tillgång
Är du inte prenumerant? Få full tillgång till Fördelszonen för bara 29 kr.
  • Ladda hem gratis e-böcker som gör dig till en bättre fotograf
  • Få fri tillgång till alla videokurser i Lightroom, Photoshop och Elements.
  • Se lärorika videor om kamerainställningar och fototeknik.
  • Ladda ned gratis program och justeringar för bildbehandling.
  • Få tidningen hem i brevlådan.