ON1 Effects 2020

Operativsystem: Windows och macOS

Kan laddas ned fram till den 31 maj 2021

Det tar bara några få sekunder att ge en bild ett nytt uttryck med ON1 Effects. Du klickar bara på någon av de 311 inbyggda förinställningarna, så justeras bildens ljushet, färger och så vidare.

Vi har inlett ett samarbete med ON1 som innebär att du som prenumererar på Bonnier Digital FOTO får en fullständig version av ON1 Effects 2020, som du kan behålla för evigt. I vanliga fall kostar programmet 545 kronor. Du kan emellertid bara ladda ned programmet under en begränsad period.

Nedan har vi med ett enda klick gett versionen till höger en varmare ton, en lägra kontrast och snygga ljusreflexer. Dra i strecket för att visa mer av de båda versionerna.

Bra komplement till Lightroom och Photoshop

Programmets många förinställningar är indelade i 21 kategorier, och när du har valt någon av dem kan du sedan finputsa resultatet bland annat med hjälp av skjutreglage. Du kan även göra dina egna förinställningar.

Du kan använda ON1 Effects 2020 som fristående program eller som plugin till bland annat Lightroom och Photoshop. Då kan du lätt skicka över en bild från något av programmen till ON1 och tillbaka igen.

Video: Kom igång med ON1 Effects 2020

I den här videon kan du se hur användargränssnittet i ON1 Effects 2020 fungerar och hur du snabbt får snygga resultat med programmet.

Så får du tag på din fullständiga version av ON1 Effects 2020

Detta innehåll är endast för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att få tillgång
Är du inte prenumerant? Få full tillgång till Fördelszonen för bara 29 kr.
  • Ladda hem gratis e-böcker som gör dig till en bättre fotograf
  • Få fri tillgång till alla videokurser i Lightroom, Photoshop och Elements.
  • Se lärorika videor om kamerainställningar och fototeknik.
  • Ladda ned gratis program och justeringar för bildbehandling.
  • Få tidningen hem i brevlådan.