Nu kan du få bildbehandlingsprogrammet Skylum Luminar 4 eller HDR-programmet Skylum Aurora 19 till nedsatt pris. För prenumeranter på Bonnier Digital FOTO har vi nämligen förhandlat fram en rabatt på tio euro, vilket ungefär motsvarar 105 kronor, på programmen som finns tillgängliga till både Mac OS och Windows.

Luminar 4 är ett bildbehandlingsprogram och en råkonverterare till både Mac och Windows, med alla grundläggande funktioner för att förbättra dina bilder. Dessutom har programmet över 70 färdiga effekter som du kan lägga till med ett enda klick, och så använder det artificiell intelligens för att registrera och förbättra bland annat ansikten och himlar i bilderna. Du kan se mer om programmet på Skylums webbplats här.

Luminar 4 hittar själv himlen i bilden och kan byta ut en mot någon av varianterna som finns med i programmet.

Skylum Aurora HDR 19 används för att få fram fler detaljer i högdagrar och skuggor med hjälp av HDR-teknik. Då tar man flera olika bilder av ett kontrastrikt motiv där några är ljusa, några är mörka och några är normala. Sedan lägger Skylum Aurora HDR 19 samman bilderna, så att man får en enda bild med detaljer från alla bilder som använts. Du kan se mer om programmet på Skylums webbplats här.

Så får du din rabatt

Du som prenumererar på Bonnier Digital FOTO får en rabatt på tio euro när du köper programmen. För att utnyttja rabatten klickar du på knappen “Hämta rabattkod” för att visa rabattkoden. Gå sedan till Skylums webbplats och välj programmet. När du har klickat på Buy Now skriver du in din rabattkod i fältet Ange rabattkod. Klicka sedan på Använd, så får du din rabatt.

Detta innehåll är endast för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att få tillgång
Är du inte prenumerant? Få full tillgång till Fördelszonen för bara 29 kr.
  • Ladda hem gratis e-böcker som gör dig till en bättre fotograf
  • Få fri tillgång till alla videokurser i Lightroom, Photoshop och Elements.
  • Se lärorika videor om kamerainställningar och fototeknik.
  • Ladda ned gratis program och justeringar för bildbehandling.
  • Få tidningen hem i brevlådan.