SoftOrbits Batch Picture Resizer samt HEIC to JPG Converter

Operativsystem: Windows

Kan laddas ned till och med den 31 januari 2022

Bilder från nyare systemkameror har skyhög upplösning som vida överskrider bl.a. datorskärmens.

Oftast är det onödigt med en så pass hög upplösning när bilderna bara ska visas på en skärm, och dessutom är de tunga att skicka via e-post och ladda via internet.

Med programmet Batch Picture Resizer är det extremt enkelt att skapa kopior av en större bildsamling i mindre format, så att de tar upp avsevärt mindre utrymme.

Vi har ingått ett samarbete med programvaruutvecklaren SoftOrbits, så att du som prenumererar kan få Batch Picture Resizer utan att det kostar någonting extra.

Men du får inte bara ett, utan två program, som tillsammans har ett värde på 765 kronor. Med programmet HEIC to JPG Converter kan du enkelt konvertera bildfiler från det speciella heif-formatet till jpeg.

Många mobilkameror tar bilder i heif-formatet, som också går under namnet heic, men det är långt ifrån alla program som kan läsa filerna. Med HEIC to JPG Converter kan du enkelt spara en samling heif-filer i jpeg-format, som kan hanteras av alla bildprogram.

Video: Så använder du dina nya program

I videon nedan visar vi hur du använder de båda programmen.

Observera att du behöver nyttja erbjudandet och installera och aktivera programmen senast den 31 januari 2022. Sedan kan du använda fullversionen av programmen så länge du vill, men du kan däremot inte installera dem på t.ex. en ny dator. Uppdateringar av programmet ingår inte i det här erbjudandet. Programmen är kompatibla med Windows och fungerar inte på Mac-datorer.

Så får du dina program

Detta innehåll är endast för prenumeranter

Logga in i Fördelszonen för att få tillgång
Är du inte prenumerant? Få full tillgång till Fördelszonen för bara 29 kr.
  • Ladda hem gratis e-böcker som gör dig till en bättre fotograf
  • Få fri tillgång till alla videokurser i Lightroom, Photoshop och Elements.
  • Se lärorika videor om kamerainställningar och fototeknik.
  • Ladda ned gratis program och justeringar för bildbehandling.
  • Få tidningen hem i brevlådan.