Så här använder du skrivbordsbakgrunderna

Windows XP

Klicka på den skrivbordsbakgrund som du vill använda, så visas den i stort format. Spara den på hårddisken, t.ex. i mappen Bilder, genom att högerklicka på den och välja Spara bild som... eller Arkivera bild som.... Klicka på Start och välj Kontrollpanelen. Välj Bildskärm, klicka på fliken Skrivbord och på knappen Bläddra... Navigera fram till bilden som du sparade tidigare. Klicka på Öppna och på OK.

Windows Vista / 7 / 8

Klicka på den skrivbordsbakgrund som du vill använda, så visas den i stort format. Spara den på hårddisken, t.ex. i mappen Bilder, genom att högerklicka på den och välja Spara bild som... eller Arkivera bild som.... Leta upp bilden på hårddisken, högerklicka på den och välj Använd som skrivbordsunderlägg.

Mac Klicka på den skrivbordsbakgrund som du vill använda, så visas den i stort format. Spara den på hårddisken genom att högerklicka på den och välja Spara bild som… eller Arkivera bild som.... I Finder väljer du Systeminställningar... samt Skrivbord & skärmsläckare. Markera Skrivbord, klicka på Välj mapp... och navigera fram till bilden som du just sparat.